ZOMERVAKANTIE: van 15 juli t/m 14 augustus zijn wij gesloten.

Reserveer diner

Wil je een tafeltjes reserveren? Dat kan direct online via onderstaand formulier of bel ons op 030 2681326.

Voor onze Dinner Shows kun je HIER je tickets bestellen.

Direct bestellen?

Heb je zin een een gerecht van ons menu, maar ben je niet in de gelegenheid om naar Venue te komen? Dan kun je onze gerechten ook bestellen via Foodora. Snel en gemakkelijk lekker eten thuis, of op kantoor.


foodora

Locatie

Verhuur

Jouw feest of evenement in Venue?

Venue is een locatie van maar liefst 270m2 en is daardoor heeft daardoor de ruimte om verschillende faciliteiten aan te bieden: lounge, restaurant & bar, en dansvloer met een ruim podium. Om ons diner te serveren zijn wij voorzien van een moderne keuken.

Venue is geschikt voor zowel een kleine borrel als een groot feest. Of je nu je verjaardag- of afstudeerborrel wilt geven met je beste vrienden of een gala organiseert voor 250 gasten, het kan bij Venue. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

Al deze voorzieningen maken dat Venue zeer geschikt is voor een willekeur aan evenementen, zowel overdag als in de avond. Heb je een vergadering, evenement of feest wat je graag zou willen realiseren in Venue? Neem dan even contact met ons op via telefoon of email. 030 – 268 13 26 / mail.