#Gedrag. Jan van Hooff is onze favoriete gedragsbioloog en een aanstekelijke verteller. Van Hooff is emiritus hoogleraar ethologie en socio-ecologie aan de Universiteit van Utrecht en we kunnen niet genoeg van hem horen! Hij sprak al prachtig over “macht” en “thuis” in de dierenwereld en in 2018 leert hij ons weer iets geheel nieuws over (ons) dierlijk gedrag.

“Jan van Hooff (1936) is emeritus-hoogleraar in de evolutie- en gedragsbiologie en tegenwoordig ook bekend als graag geziene gast bij RTL Late Night en radio- en TV-colleges van de NTR en bij de Universiteit van Nederland. Van Hooff staat bekend als een docent die volle zalen trekt, niet alleen tijdens universitaire colleges, maar ook als hij optreedt in symposia en workshops met zijn bevlogen, inzichtelijke en humorvolle presentaties” (BNR Nieuwsradio)

Met krakers behalve Jan van Hooff ook krakers van popsongs van The Ameezingband en natuurlijk comedy en presentatie door Ewout Jansen. De Ameezingband bestaat deze keer (minstens) uit Lisa Verhaeghe De Naeyer,Joost SpanjerbergJasper van Bruchem & Leon Coolegem. Er is ook weer filosofisch speeddaten natuurlijk en Ramiro Gomes Monteiro interviewt een een mooi vrijwilligersproject. En er is weer een prachtleid van het duo Lang & Gelukkig (Lisa Marie & Tanja Hamilton-ter Brake, “Even Nieks” met Niek Terhaag en natuurlijk… taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 machtige taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!

Deze editie wordt ook mede mogelijk gemaakt door Evelien StougieSandra MuisKees Mulder & Elizabeth Schuringa.

Save the date:
Sunday Assembly: Geld & gevoel 25 februari met Inger Leemans