Wij zijn blij te mogen aankondigen dat de waanzinnige gitarist Michael Fix op 18 oktober komt optreden in Venue Utrecht. Anne Brattinga, een fantastische zangeres uit Amsterdam, gaat het voorprogramma verzorgen!

Koop snel een kaartje:
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/michael-fix-en-support

Tickets online: 14,99 euro p.p.
Tickets aan de deur: 19,50 euro p.p. (maar VOL = VOL!)

Michael Fix is een topgitarist uit Australië, met een unieke warme en virtuoze stijl van ‘fingerpicking’. Hij won diverse grote gitaarprijzen. Michael is een endorser van Maton gitaren. Maton heeft zelfs een model naar hem vernoemd. Michael Fix bracht meer dan 15 cd’s uit en treedt over de hele wereld op, onder ander met zijn goede vriend Tommy Emmanuel. De stijl van Michael Fix is zeer gevarieerd. Hij schrijft veel eigen werk, en speelt ook bewerkingen van pop én klassiek, van The Beatles tot Bach. Een must voor de akoestische gitaarliefhebber!
https://youtu.be/RKUOcpnk9gs
http://www.michaelfix.com/

Als support act speelt Anne Brattinga, een fantastische zangeres en pianiste uit Amsterdam.
Anne is al meer dan 15 jaar zangeres. Na haar conservatoriumopleiding “Jazz Voice” heeft ze haar zangtechniek verder ontwikkeld. Anne’s repertoire bevat improvisaties op nummers van bekende artiesten en eigen songs.
In Amsterdam geeft Anne ook les in haar zangschool “Singing Circle”. Ze heeft een fabuleuze stem en zal jullie versteld laten staan. Het zal ons niet verbazen dat sommigen van jullie een brok in de keel zullen krijgen bij haar songs.
https://soundcloud.com/annebrattinga
http://www.singingcircle.nl/

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station (10 min lopen). Kom je toch met de auto dan kan je het beste parkeren in parkeergarage “Paardenveld” Dit is op 5 minuten afstand.