Vragen?

Als je een vraag hebt kunt je ons altijd bellen (030 – 268 13 26) of mailen:

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht

 

Locatie

Parkeren

Laden en lossen
Voor de deur hebben wij een laad & los plaats.

Garage Paardenveld – 5 minuten lopen (goedkoopste optie op loopafstand)
Kroonstraat 9
3511 RC Utrecht
www.paardenveld.nl

Q-Park La Vie – 2 minuten lopen
Sint Jacobstraat 1
3511 BR Utrecht
www.q-park.nl/la-vie

Routebeschrijvingen

Auto
Vanuit het noorden via A2
Vanuit het noorden via de A27
Vanuit het westen via A12
Vanuit het zuiden via A2
Vanuit het zuiden via A27
Vanuit het oosten via A12
Vanuit het oosten via A28

Openbaar vervoer
Looproute vanaf stationshal Utrecht CS – Venue Utrecht
Deze looproute op google maps is niet up-to-date. Inmiddels is het nieuwe Hoog Catharijne open en kun je het beste hier doorheen lopen. Deze route is veel korter, sneller en grotendeels overdekt. Hoog Catharijne is 24 uur per dag open.

Werken bij Venue

Wil je werken in de horeca, in een hecht en gedreven team en een jong, groeiend bedrijf? De volgende vacatures staan nu bij ons open:

Gastheer of gastdame
We zijn altijd op zoek naar ervaren horecamensen, of mensen die dit willen worden. Werk je graag in de horeca en lijkt het je leuk om bij Venue in de bediening en achter de bar te staan? Ben je vlot, gastvrij, een geboren gastheer of -dame en bereid om alle fijne kneepjes van dit mooie vak te leren? Dan is deze functie wat voor jou. Kom even bij ons langs, bel of mail en laat ons weten dat je interesse hebt. Voor vragen over deze functie kun je bellen naar 030 – 268 13 26 en vragen naar de eigenaar, Wilfred Jager. Direct solliciteren? Mail je CV en motivatie, dan nemen we contact met je op.

Stagiair Content Marketing
Voor een meewerkstage zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair content marketing. Kun jij leuke content maken, zet je de publicatie-agenda met plezier bomvol met berichten en heb je interesse in SEO en online marketing? Stagevergoeding is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoon, mail of social media. Vragen? Bel naar Wilfred Jager 06-24904901

 

Bedrijfsgegevens

Nummer KvK: 60725362
Bankrekening: NL42 RABO 0187 4544 18
BTW-nummer: NL854033610 B01