Vragen?

Als je een vraag hebt kunt je ons altijd bellen (030 – 268 13 26) of mailen:

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht

 

Werken bij Venue?

Wil je werken in de horeca, in een hecht en gedreven team en een jong, groeiend bedrijf? De volgende vacatures staan nu bij ons open:

Medewerker bar en bediening
We zijn altijd op zoek naar ervaren horecamensen, of mensen die dit willen worden. Werk je graag in de horeca en lijkt het je leuk om bij Venue in de bediening en/of achter de bar te staan? Ben je vlot, gastvrij en bereid om alle fijne kneepjes van het vak nog beter te leren? Dan is deze functie wat voor jou. Kom even bij ons langs, bel of mail en laat ons weten dat je interesse hebt. Voor vragen over deze functie kun je bellen naar 030 – 268 13 26 en vragen naar de eigenaar, Wilfred Jager. Direct solliciteren? Mail je CV en motivatie, dan nemen we contact met je op.

Stagiair Content Marketing
Voor een meewerkstage zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair contentmarketing. Kun jij leuke content maken, zet je de publicatie-agenda met plezier bomvol met berichten en heb je interresse in SEO en online marketing? Stagevergoeding is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoon, mail of social media. Vragen? Bel naar Rosalien de Vries 06-26056733

DJ met gevoel voor sfeer
Voor de vrijdag- en zaterdagavonden zijn wij op zoek naar een DJ! Draai je graag lekkere plaatjes en ben je goed in verschillende muziekstijlen die passen bij het moment en de gasten? Neem dan contact op met ons. Voor vragen over deze functie kun je bellen naar 030 – 268 13 26 en vragen naar de eigenaar, Wilfred Jager. Direct solliciteren?
Mail je ervaring en motivatie, dan nemen we contact met je op.

Portier / Gastheer
Wij zijn op zoek naar een portier/gastheer voor de vrijdag- en zaterdagnacht. Beschik jij over ervaring en de juiste papieren? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Voor vragen en solliciteren kan je bellen naar 030-268 13 26 en vragen naar Wilfred Jager. Mailen kan via deze link, stuur daarbij graag je CV en motivatie, dan nemen wij contact met je op.

Bedrijfsgegevens

Nummer KvK: 60725362
Bankrekening: NL42 RABO 0187 4544 18
BTW-nummer: NL854033610 B01